
Dotek ohně VOL. 3 s Honzou Nedomou

Zážitková ochutnávka
Honza Nedoma
Datum
Pátek, 6.6.2025
Začátek
17:00 h
Místo
terasa

TOKS – tuk & oheň & sůl & kyselost
Každý chod je pečlivě vytvořen tak, aby vás provedl neobyčejnou cestou.
Neváhejte a rezervujte si své místo!
Pátek 6. června od 17h v Lexoru.
Tento jedinečný večer plný lahodných pochoutek a přátelské atmosféry si nenechte ujít.
„Jídlo je okamžik. Oheň je nástroj. Mezi surovinou a talířem je žár,
A já.“
— Jan NedomaPo večeři se prostor promění — DJ, světla & drinky.
AFTERFIRE volně pokračuje až do 2:00. (pro nově příchozí 100kč vstup)
Na grilu poběží další bomby pro všechny hladové duše.
Tanči. Jez. Zůstaň!
Těšíme se na vás!
Na akci bude přítomen fotograf. Pokud si nepřeje být foceni, informujte fotografa před začátkem akce.
Menu
1. CHOD: TUK
pšenice & škvarky
Šlehané máslo & škvarkový prach
Teplý pšeničný chléb z grilu
Medová šalotka
Tuk jako první vjem. Jemný, slaný, voňavý. Úvodní dotek, který hladí.
2. CHOD: OHEŇ
krevety & kouř
Grilované krevety v chilli & uzeném másle
Sezónní salát
Tapiokové uhlíky & limetová majonéza
Oheň jako žár. Slaná štiplavost másla, citrusová kyselinka & kouřový křup.
3. CHOD: SŮL
steak & zem
Vyzrálý steak z grilu
Fermentované hranolky s umami houbovým prachem
Lanýžová omáčka & březová uzená sůl
Sůl jako ukotvení. Maso, tuk & zem – jednoduchost v síle. Čitelná, poctivá emoce.
4. CHOD: KYSELOST
čokoláda & česnek & jahoda
Hořký čokoládový mousse
Fermentovaný česnek
Lyofilizovaná jahoda (prach)
Tříšť z jahod & bílého pepře
Kyselost jako závěrečný šok. Sladké, slané, umami, štiplavé – vše v jedné lžičce.
DOTEK OHNĚ není menu. Je to zážitek. Je to chuťový přechod. Je to tvoje energie.
TOKS je víc. Je to jazyk živlů. Jídlo jako umění.

Ubytování
Po skončení akce neodcházejte. Zůstaňte u nás na hotelu a prodlužte si příjemný zážitek.
Rezervace
Registrujte se na tuto akci
a zažijte neopakovatelné.